top of page
Aluprof kozijnen _ Marktkozijnen Online .jpeg
Aluminium raamkozijnen

Aluminium raamkozijnen zijn raamkozijnen gemaakt van aluminium. Aluminium is een populair materiaal voor raamkozijnen vanwege zijn duurzaamheid, sterkte en lichtgewicht eigenschappen. Aluminium raamkozijnen zijn ook weerbestendig en roesten niet, waardoor ze een goede keuze zijn voor buitentoepassingen.

Wij bieden alleen de hoogste kwaliteit merkproducten, zoals Aluprof en Aliplast, aan. Op deze manier weten wij zeker dat jouw klus veilig en met duurzame materialen geklaard zal worden. Wij willen dat je slaagt en leveren de duurzame producten die je nodig hebt. 

mb-79 _ MKO.png

Aluprof MB-79N

Het aluminium systeem Aluprof MB-79N is het allermodernste economische raamsysteem uit het aanbod van Aluprof. Het wordt gebruikt om constructies te maken, waaronder vaste ramen openslaande ramen, kiepramen, openslaande kiepramen en kiep-schuiframen, enkele en dubbele openslaande buitendeuren en wandoplossingen met deuren. 

 

Wil je meer informatie over het merk en profiel? Klik dan hieronder!

Maak jouw huis compleet met aluminium kozijnen in elke uitvoering. 

Aluminium raamkozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen. Als klant kun je allerlei uitvoeringen kiezen voor je eigen woning of project. Hieronder volgen de meest voorkomende uitvoeringen:

Vaste raamkozijn _ Marktkozijnen Online .png

Vaste raamkozijnen

Vaste raamkozijnen zijn kozijnen die niet open kunnen. Ze worden vaak gebruikt voor grote ramen waar ventilatie niet nodig is. 

Draaikiepraam _ Marktkozijnen Online .png

Draaikiep raamkozijnen

Dit zijn kozijnen die op twee manieren geopend kunnen worden, namelijk naar binnen draaien of kiepen. Dit biedt mogelijkheid om het raam op een kier te zetten voor ventilatie of helemaal open te zetten. 

Kiepraamkozijn _ Marktkozijnen Online.png

Kiep-raamkozijn

Dit zijn kozijnen die op één manier geopend kunnen worden, namelijk  in een kiepstand. Dit biedt mogelijkheid om het raam op een kier te zetten voor ventilatie. Dit wordt vaak in badkamers toegepast. 

Draairaamkozijn _ Marktkozijnen Online.png

Draai-raamkozijn

Dit zijn kozijnen die op één manier geopend kunnen worden, namelijk  in een draaistand. Dit biedt mogelijkheid om het raam open te maken. 

Impressies

Laat onze experts jou helpen bij het kiezen van de juiste aluminium kozijnen en deuren voor jouw woning.
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

bottom of page