top of page
  • Foto van schrijverMarktkozijnen Online

Ondanks de prijsstijging hanteren wij de laagste prijsgarantie voor kunststof en aluminium kozijnen

Bijgewerkt op: 21 feb.


Met name de coronacrisis en de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne hebben invloed gehad op de stijgende bouwprijzen en vertragingen. Door op tijd te reageren en concrete afspraken te maken met onze leveranciers hebben wij onze formule ‘laagste prijsgarantie’ kunnen behouden. Dit wil niet zeggen dat wij onze producten tegen lage prijzen verkopen, maar tegen de laagste verkoopprijs van exact hetzelfde product. Verder hebben wij ook een inhaalslag gemaakt met betrekking tot de levertijd welke negatief beïnvloed werd door tekort aan bouwmaterialen. Wij unnen nu weer zoals vanouds leveren binnen 4-5 weken na bestelling.


Behaal je voordeel om op tijd te bestellen

Ondanks dat wij de laagste prijsgarantie hanteren hebben wij geen grip op de stijging bouwkosten. Wij adviseren dan ook om je product(en) tijdig te bestellen, want de prijzen schommelen regelmatig en dat moeten wij dan ook doorrekenen naar onze klanten. Bij Marktkozijnen Online krijg je jou op maat gemaakte kozijnen al vanaf 4 weken geleverd. Ook is het mogelijk om je gewenste week van levering aan ons door te geven. Zo kun je rekening houden met de planning omtrent de montage van de kozijnen en ben je zeker dat je alle materialen in huis hebt, zodat de bouw vlot verloopt.


Prijsstijging in materiaal en grondstoffen

Tegenwoordig wordt alles beetje bij beetje duurder. Dit geldt helaas ook voor de bouwmaterialen en grondstoffen bij onze leveranciers. Wij kunnen daarom op voorhand niet aangeven hoe onze prijzen zich de komende periode verder zullen ontwikkelen. Wij doen daarom ons uiterste best om jou tijdig te informeren omtrent de stijging van de materiaal- en grondstofkosten. Het is uiteraard ook mogelijk om contact met ons op te nemen om meer informatie te krijgen.

12 weergaven0 opmerkingen
bottom of page