top of page
IMG_1020.jpeg

Wij zijn een Nederlandse leverancier van kunststof en aluminium kozijnen. Ons bedrijf is gevestigd in Alkmaar en is vooral gefocust op de behoefte van de klant. 

Wij zijn actief op zowel de particulieren als de zakelijke markt en hebben een aanbod van diverse producten zoals kunststof en aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien, horren en diverse accessoires. 

Wij zijn Marktkozijnen Online

Ons aanbod omvat een breed scala van producten, van standaard kozijnen en deuren tot maatwerkoplossingen. Alle producten zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal, zoals kunststof of aluminium, en zijn speciaal ontworpen om energie-efficiëntie en duurzaamheid te garanderen. 

Bij ons is er een grote keuze aan kleuren, beglazing en design. Je kunt kiezen uit diverse kleuren en afwerkingen, waaronder houtnerf-effect, die de look en feel van traditionele houten kozijnen naadloos nabootsen. Dit geeft jou de flexibiliteit om het perfecte product te kiezen dat jouw specifieke wensen, stijl en woning past. 

Het productieproces is ingericht op innovatieve technieken met geautomatiseerde productielijnen. Het proces wordt bewaakt door vakbekwame en gecertificeerd personeel. Wij begeleiden onze klanten tijdens het plaatsen van een bestelling tot aan de levering aan huis. De vrachtwagens van de fabrikanten zijn modern ingericht en hebben een heftruck om veilig de bestellingen af te leveren. 

Naast het leveren van kunststof en aluminium kozijnen, bieden wij ook montage van de producten aan. Hierdoor kan je er zeker van zijn dat de kozijnen en deuren goed geplaatst zijn en dat je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele problemen met de installatie. 

Wij onderscheiden ons door een uitstekende service. Daarvoor bieden wij een uitgebreide hulp bij het plaatsen van een bestelling met gratis advies en ondersteuning van begin tot eind.

Heb je interesse en wil je een offerte aanvragen? Dit kan door middel van het offerteformulier op de website in te vullen en dit in te dienen. Klik hier om naar de offertepagina te gaan.

Waarom kiezen klanten voor ons? 

We begrijpen dat er veel keuzes zijn als het gaat om het kiezen van een leverancier voor uw kozijnen. Hieronder hebben we een aantal redenen uiteengezet waarom klanten voor ons kiezen en waarom jij dat ook zou kunnen doen.

Levertijd

De exacte levertijd van uw kozijnen kan echter variëren. Over het algemeen kunnen we echter een levertijd van 4 tot 6 weken hanteren vanaf het moment dat we uw bestelling hebben ontvangen en uw specificaties hebben bevestigd.

Wij hanteren geen verzendkosten! 

Betaalbaar

Wij begrijpen dat kozijnen een investering zijn en daarom bieden wij onze producten tegen een betaalbare prijs aan. We streven ernaar om onze klanten de beste waarde voor hun geld te bieden, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Klantenservice

We geloven in uitstekende klantenservice en doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Vanaf het eerste contactmoment tot en met de installatie en nazorg, wij zorgen ervoor dat u volledig tevreden bent met onze dienstverlening.

bottom of page