top of page

Onze werkwijze

Werkwijze MKO_edited.jpg
Nieuwbouw rijtjeshuizen

Wij werken volgens een gestructureerde werkwijze om ervoor te zorgen dat we aan de behoeften van onze klanten voldoen en hoogwaardige ramen en deuren kunnen leveren. In de meeste gevallen hanteren wij onze standaard werkwijze, welke ook op deze pagina toegelicht is, maar per offerte aanvraag is dit in het praktijk toch anders. Zo kunnen klanten ervoor kiezen om de montage zelf te verrichten, de maten via een architect aan te leveren of alles aan ons uitbesteden. 

Onze werkwijze in 6 stappen

1.

Offerte aanvraag

Het proces begint met een offerte aanvraag van de klant. De klant kan dit via de website aanvragen. Bij ontvangst van de offerte aanvraag zullen wij binnen één werkdag contact met de klant opnemen. Onze expert zal de offerte aanvraag doornemen en vragen stellen om duidelijkheid te hebben over de wensen en behoeften van de klant. 

3.

Afspraak op kantoor

Nadat de klant de offerte ontvangen heeft, zullen wij een afspraak bij ons op kantoor maken om dit door te nemen. De klant kan dan aanpassingen verrichten. Wij geven hierin natuurlijk ons advies en zorgen ervoor dat de klant tevreden is met de offerte. De offerte met specificaties worden bij een akkoord van de klant ondertekend en naar ons gemaild. 

5.

Levering kozijnen

Wij zullen de klant op de hoogte stellen van de verwachte levertijd en zullen afspraken maken over de levering. De klant krijg één week van te voren te horen welke dag de levering plaats zal vinden. In sommige gevallen, indien het mogelijk is, zullen wij bij de levering aanwezig zijn. 

2.

Offerte

Na de offerte aanvraag wordt er een offerte op maat gemaakt. Deze sluiten aan op de wensen en behoeften van de klant en is gebaseerd op de verkregen informatie. Vervolgens wordt de offerte, met een duidelijke prijsstelling, via de mail naar de klant gestuurd. 

4.

Productie

Na ontvangst van de getekende offerte en specificaties zullen wij de kozijnen in productie gaan zetten. Alleen onder voorwaarde dat de aanbetaling voldaan is. Na de productie worden de kozijnen en deuren geleverd bij de gewenst locatie van de klant. 

6.

Montage

Als de klant gekozen heeft voor montage, zullen wij dan een montageteam sturen om de kozijnen en deuren te installeren. Het montageteam zal ervoor zorgen dat alles goed gemonteerd is en zal ook zorgdragen voor de eventuele afwerking.

Dit is natuurlijk afhankelijk wat er vooraf afgesproken is met de klant. 

bottom of page