top of page
Schuco Living Variant _ MKO1.jpeg
Kunststof raamkozijnen

Kunststof kozijnen zijn een populaire keuze onder huiseigenaren vanwege hun duurzaamheid, energie-efficiëntie en lage onderhoudskosten. Ze zijn gemaakt van PVC (polyvinylchloride), een kunststof dat resistent is tegen rot, termieten, vocht en UV-straling. 

Wij bieden alleen de hoogste kwaliteit merkproducten, zoals Schüco en Aluplast, aan. Op deze manier weten wij zeker dat jouw klus veilig en met duurzame materialen geklaard zal worden. Wij willen dat je slaagt en leveren de duurzame producten die je nodig hebt. 

Schuco living variant _ MKO_edited.jpg

Schüco LivIng Variant

Het kunststof systeem Schüco LivIng Variant is een innovatief 6-kamersysteem. Het systeem staat garant voor onovertroffen thermische isolatie en smalle aanzicht-breedtes. Bovendien zorgt de verhoogde constructie diepte voor meer veiligheid, zodat het hang- en sluitwerk ver naar binnen ligt en inbrekers weinig houvast hebben om toe te slaan.

 

Wil je meer informatie over het merk en profiel? Klik dan hieronder!

Maak jouw huis compleet met kunststof kozijnen in elke uitvoering. 

Kunststof raamkozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen. Als klant kun je allerlei uitvoeringen kiezen voor je eigen woning of project. Hieronder volgen de meest voorkomende uitvoeringen:

Vaste raamkozijn _ Marktkozijnen Online .png

Vaste raamkozijnen

Vaste raamkozijnen zijn kozijnen die niet open kunnen. Ze worden vaak gebruikt voor grote ramen waar ventilatie niet nodig is. 

Draaikiepraam _ Marktkozijnen Online .png

Draaikiep raamkozijnen

Dit zijn kozijnen die op twee manieren geopend kunnen worden, namelijk naar binnen draaien of kiepen. Dit biedt mogelijkheid om het raam op een kier te zetten voor ventilatie of helemaal open te zetten. 

Kiepraamkozijn _ Marktkozijnen Online.png

Kiep-raamkozijn

Dit zijn kozijnen die op één manier geopend kunnen worden, namelijk  in een kiepstand. Dit biedt mogelijkheid om het raam op een kier te zetten voor ventilatie. Dit wordt vaak in badkamers toegepast. 

Draairaamkozijn _ Marktkozijnen Online.png

Draai-raamkozijn

Dit zijn kozijnen die op één manier geopend kunnen worden, namelijk  in een draaistand. Dit biedt mogelijkheid om het raam open te maken. 

Impressies

Laat onze experts jou helpen bij het kiezen van de juiste kunststof kozijnen en deuren voor jouw woning.
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

bottom of page