top of page
Voordeur kunststof _ Marktkozijnen Online .jpeg
Kunststof deuren

Kunststof deuren zijn een populaire keuze onder huiseigenaren vanwege hun duurzaamheid, energie-efficiëntie en lage onderhoudskosten. Een deur is niet alleen de fysieke directe toegang tot de woning of gebouw, maar geeft ook het karakter van het gehele ontwerp weer. Naar binnen of naar buiten draaiende deursystemen combineren talrijke tijdloze designs met de hoogste mate van veiligheid, thermische isolatie, weerbestendigheid, comfort, stabiliteit en duurzaamheid. 

Wij bieden alleen de hoogste kwaliteit merkproducten, zoals Schüco en Aluplast, aan. Op deze manier weten wij zeker dat jouw klus veilig en met duurzame materialen geklaard zal worden. Wij willen dat je slaagt en leveren de duurzame producten die je nodig hebt. 

Schuco deur Living Variant _ Marktkozijnen Online_edited.jpg

Schüco LivIng deursysteem

Het Schüco LivIng deursysteem, gebaseerd op de twin-systeemtechnologie, overtuigt door zijn eenvoudige, efficiënte en flexibele fabricage en montage. Tegelijkertijd voldoet het aan de hoogste normen van comfort en veiligheid en biedt het een grote verscheidenheid aan ontwerpen en afwerkingen.

Met het Schüco LivIng kunststof systeem zet Schüco maatstaven voor de energie-efficiëntie van staalversterkte profielsystemen. Het innovatieve 7-kamersysteem bereikt uitstekende thermische isolatiewaarden met een bouwdiepte van 82 mm.

 

Wil je meer informatie over het merk en profiel? Klik dan hieronder!

Maak jouw huis compleet met kunststof deursystemen in elke uitvoering. 

Kunststof deuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen. Als klant kun je allerlei types deuren kiezen voor je eigen woning of project. Hieronder volgen de meest voorkomende types:

Kunststof voordeuren

Dit zijn standaard voordeuren voor een woning of gebouw. Deze deuren kunnen een klassieke of moderne uitstraling hebben en zijn beschikbaar in verschillende modellen en kleuren. Het is ook mogelijk om een kunststof voordeur met één of twee zijlichten te bestellen.

Kunststof balkondeuren

Dit zijn meestal deuren waarbij een glazen paneel is geplaatst in de deurframe. Deze zijn ideaal om meer licht door te laten in een ruimte en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Het is ook mogelijk om een kunststof balkondeur met één of twee zijlichten te bestellen. Kunststof balkondeuren zijn als enkele of dubbele deur beschikbaar. 

Kunststof dubbele tuindeuren

Kunststof tuindeuren

Dit zijn kunststof deuren met twee deurvleugels die in tegengestelde richting openen. Dubbele deuren worden vaak gebruikt bij bijvoorbeeld terras- of tuindeuren. Het is mogelijk om deze deuren met één of twee zijlichten te bestellen. Dit is afhankelijk van de breedte, constructie en wensen van de klant. 

Dit zijn kunststof tuindeuren die zowel in enkele deur als dubbele deur besteld kunnen worden. Tuindeuren worden meestal besteld waarbij het paneel uit alleen beglazing bestaat. Het is ook mogelijk om de onderste helft met paneel te vullen en bovenste deel met beglazing. Dit is weer afhankelijk op de manier hoe de klant dit wenst.  

Montage kunststof voordeur

Laat onze experts jou helpen bij het kiezen van de juiste kunststof kozijnen en deuren voor jouw woning.
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

bottom of page